Om Sightsee+

Det skal være nemt at tage på selvguidet opdagelse i Danmark

Sightsee+ tilbyder Naturlig underholdning og Selvguidede oplevelsesture med lokationsbaserede underholdende lydfortællinger. Som et ekstra underholdende element tilbyder vi også Quizture, Skattejagter og Puzzleture mv.

Sightsee+ navnet er et udtryk for en merværdi, som giver et ekstra underholdende oplevelseslag til den traditionelle form for sightseeing. Det unikke ved Sightsee+ er, at vi bruger hele Danmark som spilleplade, understøttet af spilbaserede underholdende elementer.
Her får du inspiration og forslag til oplevelsesture, og vi lægger særligt vægt på den stedbundne storytelling og på de gratis Outdoor Spots.
Vi vil medvirke til at øge kendskabet og antallet af besøgende i yderområder samt på mindre kendte lokationer.

Sightsee inddrager den danske stedbundne folklore, såsom sagn, folkeeventyr, folkeminder, vandrehistorier, myter, skrøner, historier og anekdoter, som i folkemunde har været fortalt på de lokale Outdoor Spots gennem tiden.

Mød teamet

Michael Sightsee

Michael Dragenskiold

CEO & Founder

David Sightsee

David Dragenskiold

Co-founder

Kerneværdier

1.

Vi lægger særligt vægt på den stedbundne storytelling, på gratis Outdoor Spots og at vise vejen dertil

2.

Vi tilbyder et ekstra underholdende lag når du er på sightseeing i naturen, såsom quiz-ture, skattejagter og puzzle-ture

3.

Vi tilbyder sjove, interessante og underholdende stedbundne lydfortællinger, fra Outdoor Spots overalt i Danmark

4.

Vi inddrager den danske stedbundne folklore, såsom sagn, folkeeventyr, folkeminder, vandrehistorier, myter, skrøner, historier og anekdote

Få gratis adgang til alle lydfortællinger nu…!

Sightsee QR 2023