Konkurrenceregler

National Skattejagt

  1. Berettigelse:

National Skattejagt konkurrencen er åben for alle, der er fyldt 18 år og bor i Danmark. Medarbejdere i Sightsee ApS og deres nærmeste familiemedlemmer er ikke berettiget til at deltage.

  1. Sådan deltager du:

Deltagerne skal løse gåder og finde spor, til forskellige lokationer primært i Danmark.  Deltagerere skal finde frem til skatten for at være berettiget til at vinde præmien. Spor vil blive frigivet på den officielle hjemmeside: www.sightseeplus.dk og i Sightsee App og på Sociale medie konti for Sightsee ApS.

  1. Præmier:

Den første person, der løser sporene og finder skatten, modtager præmier (Skatten), som er offentliggjort på www.sightseeplus.dk. i tilknytning til hver skattejagt. Alle deltagere som finder frem til skatten, kan modtage et diplom for at have gennemført årets National Skattejagt.

  1. Vinderudvælgelse:

Vinderen af 1. præmien er den første deltager der finder frem til skatten og kan angiver de fem kodeord, til Sightsee ApS. Efterfølgende deltagere som finder frem til skatten, er vindere af eventuelle øvrige præmier i den rækkefølge som de løser skattejagten.

  1. Krav på præmier:

Vindere skal gøre krav på sin præmie inden for 7 dage efter, at skattejagten er løst, ved at give en gyldig identifikation og indsende formularen som findes på www.sightseeplus.dk.

  1. Betingelser:

Sightsee ApS forbeholder sig ret til at diskvalificere enhver deltager, der viser sig at være i strid med disse officielle regler, eller er fundet at manipulere med skattejagten på nogen måde.

  1. Ansvarsbegrænsning:

Ved at deltage i denne konkurrence accepterer deltagerne at fritage Sightsee ApS og dens tilknyttede selskaber, partnere og sponsorer for ethvert ansvar, krav eller handlinger af enhver art for skader, skader eller tab på personer og ejendom, der måtte opstå i forbindelse med deltagelse i skattejagten, eller ved modtagelse, ejerskab eller brug af præmien.

  1. Privatliv:

De personlige oplysninger, der indsamles fra deltagerne, vil kun blive brugt med det formål at administrere denne konkurrence og vil ikke blive delt med nogen tredjepart, undtagen som krævet ved lov.

  1. Officielle regler:

De officielle regler for skattejagtkonkurrencen er bindende og endelige for alle deltagere.

  1. Ændringer i officielle regler:

Sightsee ApS forbeholder sig ret til at foretage de nødvendige ændringer af disse officielle regler, som vi finder passende, og til at annullere konkurrencen til enhver tid uden forudgående varsel.

Få gratis adgang til alle lydfortællinger nu…!

Sightsee QR 2023